Är du intresserad av hästar och hästpolo? Hästpolo är inte en så stort sport idag som det var förr, åtminstone inte här i Sverige. Trots det finns det såklart personer som uppskattar denna variant av bollsport som sker från hästryggar, och kanske också vill testa på att betta på det. Att betta på hästar, så som trav och galopp, är vanligt idag, men mindre vanligt är det även inom oddsområdet att betta på hästpolo. Möjligheten finns dock, och här nedan kan du läsa mer om hur du bettar på hästpolo samt på vilka ställen online som du kan göra det idag.

Så här bettar du på hästpolo

Precis som med andra sporter finns det lite olika sätt att gå tillväga när du ska betta på hästpolo. Först och främst bör du ha koll på hur odds och betting fungerar, det kommer du långt på. Reglerna för detta är snarlika oavsett vilken sport du väljer att spela på. Du registrerar dig sedan på en spelsajt som erbjuder betting inom hästpolo, och sedan kan du komma igång. Du kan till exempel satsa pengar på en viss spelare/häst, men också på resultatet av en match med mera. På det här sättet fungerar det alltså ungefär som betting inom andra bollsporter.

Hitta en bettingsajt

Innan du kommer igång med att spela på hästpolo måste du givetvis hitta en sajt som erbjuder odds och betting inom just denna sport, det krävs ett spelbolag med stort spelutbud. Sedan registrerar du dig på den, vilket oftast är gratis. Trots att sporten inte är så stor inom betting som exempelvis trav och fotboll finns det ett bra utbud att välja mellan. Två exempel på sajter som erbjuder betting inom hästpolo är följande: Oddsbet och Betway. Generellt sett kan sägas att brittiska bettingsidor ofta har ett bra och gediget utbud av sporter att spela på, och där inkluderas oftast just hästpolo. Lycka till med spelandet!